Arkiv för nyfikna

26 feb. 2009


En natt likt floden långsamt flyter fram. En natt likt molnen hetsigt jagar över vårt hus. En natt fylld av ro i denna vår stuga. Ingen sover - värken oss alla jagar. Till och med hunden sympativaken är. En del nätter är svåra.

Skönt att dagen kommer med ljus och värme. Vi lever ju i en värld utan mycket glädje. Snart kan vi alla älska. Älska dagen, natten utan att värken mer frukta. Vår framtid är ljus trotts denna vår smärta.
Mediciner hjälper mycket, men inte till allt. Ibland får man acceptera denna vaka.


En god natt
En ännu bättre dag
Önskar jag er
Denna er Erik

24 feb. 2009

Hej... igen




Hej igen. Har rättstavat mitt första inlägg. Annars är allt som vanligt på jobb och hemma.


Skickar med en bild på mig för att alla skall veta hur jag ser ut.

Okej, jag vet att bilden är från i somras, och jag vet att den togs under min "röda" period. Men i alla fall, med alla för och nackdelar; jag har lite underbett och ingen mustasch Jo, en sak till - jag har för länge sedan blivit skattebefriad på grund av att jag är ett veteranfordon. Och jag behöver inga glasögon.


Ha de, alla där ute.

Hej!

Känns konstigt att ha en egen blogg. det blev bara så. I Vilket fall som helst kommer denna blogg att avhandla några ämnen; min egen hälsa, som är allt annat än bra. och så kommer jag att berätta om vad som rör sig runt i mitt liv. Det kommer också att finnas lite banners för intäkternas skull. Inte så att vi kommer att tjäna massor av pengar på att någon klickar på reklambanners, men i alla fall. titta gärna efter vad dessa företag har att sälja.
Så, det var en kort introduktion en natt i februari. Livet som ryggskadad blir sådant; man vet att man borde sova - men värken säger något annat.
Sköt om er där ute.
Erik
Jag lade INTE upp bloggen kl 03:15 på morgonen. Den var förinställd på Stillahavstid utan att jag såg det. Problemet borde vara åtgärdat i framtida inlägg.