Arkiv för nyfikna

30 maj 2010

Vattkoppor

Jag har inte vattenkoppor. Jag förnekar bestämt att jag har haft svinpest också.
Nej, allvarligt, så säger min kära hustru att det kan vara bra med handsprit på vattkopporna. Hjälper visst mot klådan. Jag hade den i min barndom, men kom lindrigt undan.
För övrigt är det sorg i huset.
Min fina LandRover är död.
Kingcaben är också död.
Men - Suzukin går som en ny bil! Och vi har betalt den! Känner att det är rättfärdigat med att skryta om just den detaljen.
För övrigt kommer svärfar hit för att hjälpa mig med växthuset i morgon. Jag siktar på att det skall vara uppe innan helgen.
Jag är allergisk mot att ha en tomt som består av gammalt byggavfall. En sådan enkel sak som att gräva ett hål förvandlas till en kamp på liv och död för att besegra teglet, stenarna och betonklumparna som ligger precis överallt under gräsmattan. Järnspett, en stadig spade och ett tillfälle att avgreagera sig på något som inte... gör något... kanske det faktiskt är terapi? Sänker testosteronet en nivå?
Eller också är det bara att jag blir för trött av mina förstörda axlar och nacke.
Sedan måste jag passa på att tacka mina svärföräldrar. De är helt fantastiska på att komma hit och hjälpa ett par invalider! Vi är verkligen ENORMT TACKSAMMA MOT HASSE OCH E-M!
Erik
In Lege... äh, jag tänkte bara skriva något skitdrygt latinskt citat. Kursen jag börjat läsa nu håller nämligen sig med såna i överflöd. Men jag orkar inte - det är bara fånigt.
Ha de, alla stackare där ute!