Arkiv för nyfikna

17 mars 2012

Lördag

Oj, vad trött jag är efter veckan! Det blev lite för mycket arbete i förhållande till hälsa under några dagar.
Sådant händer ibland. För mig är det lyckligtvis väldigt sällan jag inte kan planera arbetet tillräckligt bra för att slippa ta ut mig alldeles för mycket. Någon gång per år händer det, men inte mer.
För övrigt kan jag rapportera att Mariestads Påsköl är otroligt gott! Som jag skrev igår gillar jag att köpa olika sorter och provsmaka när jag nu går på systemet. Det brukar bli 1 flaska av varje när det gäller okända sorter. Totalt köpte jag 6 flaskor. Och 2 burkar.
Och ett flak Norrlands - i present till en fantastisk granne som ställer upp och hjälper till, lånar ut släpkärra och ordnar med saker runt omkring i grannskapet på ett helt fantastiskt sätt. Världen vore en bra mycket bättre plats om alla hade sådana grannar!

16 mars 2012

Öl

Jag var på systembolaget idag och köpte ett par öl och några cider.
Eftersom jag inte är mycket till drinkare, men gillar en bra öl och dessutom gillar att prova nya sorter... hrm... låt oss säga att holländskt spontanjäst körsbärsöl inte behöver köpas i fler än 1 exemplar.Timmermann Kriek heter den. Inte riktigt min stil. Om man säger så. Funderar faktiskt på att hälla ut den och ta en riktig Guinnies istället. Stavar man det på det sättet?