Arkiv för nyfikna

30 juli 2010

Nätter

Jag borde döpa om den här bloggen till "nattugglan" eller liknande. Nätterna är jättejobbiga just nu. Jag är för trött för mitt eget bästa, och nu sitter jag här en gång till. Med värk som gör det omöjligt att ens ligga i sängen och slappna av. Tog en tablett för en stund sedan. När den "kickar" in om någon halvtimma, och värken ger med sig ett litet snäpp, kan jag nog sova. Det borde rimligtvis hända runt 2-snåret. Och jag får extremt dåligt samvete varje dag jag ligger längre än till 9. I morgon, eller idag, kommer det nog att handla om 11-snåret innan jag är på fötter. Lika bra det.
God natt!

29 juli 2010

Jobb

Jo, jag glömde att berätta om jobbet.
Det har varit lite jobb med att lägga upp e-shoppen www.ladylandy.se. Men arbetet går framåt, och vi har i princip öppnat för affärer. Nu väntar vi bara på kunderna.
För tillfället är jag också less på skrivbordsarbete. Känslan blev av någon anledning värre när det började regna. Känns lite som om sommaren är slut.

Inga bilar på min gård

Okej, det regnar något hemskt idag. Jag hade hoppats på att kunna svetsa lite på min fina LandRover ikväll. Men det får vara.
Ankorna trivs ute i det här vädret. De stormtrivs eftersom man snart får simma fram mer än gå.

27 juli 2010

Officiellt

Jag har en kris. En lätt kris.
Nästa vecka kommer det att dra igång med arbetet efter en lång semester. Full rulle med att ragga kunder, försöka göra sig hörd med sitt nystartade företag och antagligen massor av timmar i telefon. Jag känner mig pirrig, för att vara ärlig.
E

Oj

Oj, vad det är länge sedan jag skrev något sist. Känns nästan som om man glömt bort hur tangentbordet fungerar.
I alla fall - oj - vi väntar valpar! Vilken dag som helst nu, och allt är jättespännande.
Spännande är också att gå in på www.ladylandy.se för att titta vad som finns där.