Arkiv för nyfikna

25 maj 2010

Tankar om jobb

Jag söker jobb. Hemifrån
Det finns massor av fördelar med att anlita mig framför den vanliga "Svensson".
1: Jag vet vad jag gör. Att redovisa, bokföra och fundera på skattekonsekvenser har varit mitt arbete i 5 års tid. Jag VET VAD JAG GÖR!
2: Jag är proffensionell, trots att jag arbetar hemifrån. Jag har ett eget hus, mitt kontor, på tomten, dit jag går och jobbar.
3: Jag har programvara som matchar arbetet med redovisning, deklarationer och bokföring. Ingen piratkopierad halvdant elände kommer in på mitt jobb!
4: Jag är perfekt för er som har lite för mycket att göra, för er som behöver lite hjälp med papperna. Jag kan papper. Jag har erfarenhet av allt från löner till att vara ekonomiansvarig för en entrepenadfirma med omsättning på över 5 miljoner.
5: Mina priser är humana. Eftersom jag inte har några dyra stadskontor att ta hänsyn till, kan jag hålla låga priser; grunden är 350 kr i timmen - plus moms. För bokföring varje månad till en kund räknar vi ut ett fast, lågt pris.

Hör av er till mig! Jag kan lova att ni sparar pengar i jämförelse med att sköta allt själva. Ni slipper alla fallgropar, och ni slipper definitivt de stora drakarnas prissättningar!
Ring, eller mejla.
Min mejl är
erik@norrved.se