Arkiv för nyfikna

9 sep. 2009

Jag skjuter som en Gud

Man blir lite smickrad när någon säger så där. DEt var på en jaktmässa - en liten och ganska trevlig tillställning alldeles utanför Örebro gångna helg. JAg provsköt jaktpilbågar med ett förvånansvärt bra resultat med tanke på hur ofta jag skjuter båge.
En annan sak:
Det var skitigt där. Jag tog bara kort på sidan av bilen för att folk inte ska känna igen den. En stund tidigare hade samma bil varit nära att köra fast på ett gärde, när han drog en släpvagn med material för lerduveskyttet.
Nåja, kör man med lågprofildäck förtjänar man att köra fast. Tråkigt nog tror jag att min bil blivit lika skitig, även om jag haft mindre problem med att ta mig fram.
Trehjulingen hittade jag övergiven bakom gården där mässan var. Den så så ensam ut, precis som om ett barn helt enkelt lämnat sin cykel när mamma ropat "middag" bortidfrån stora huset. Sådana här saker finner man inte på en vanlig mässa, och jag tyckte också att det var skönt eftersom man fick tid till att prata med en del folk.
Helt underbart var det i alla fall.
Tills någon idiot ringde om jobb - fast jag tagit en ledig dag.
Suck,.... i oktober åker jag dit ingen kan nå mig med mobiltelefoner. Då får jag bestämma att jag ringer min fru varje dag, alla andra kan höra av sig efter min semesterr.
Ha de
Alla semesterfirare där ute!
PS: Mitt hagelskytte var inte lika imponerande som bågskyttet. Det var vindens fel. Säkert.